• Foto 1

Ervaar SportZenter nu met de Gratis Proefles Fitness

Sportschool SportZenter in Venray helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefles. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij SportZenter bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij SportZenter ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Geraldine (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de leuke trainingen bij SportZenter voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij SportZenter."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefles

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

SportZenter in Venray is dé plek voor (groep)sfitness, de Milon Cirkel. Bij SportZenter ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness.

 • Milon Cirkel

  Milon Cirkel

  Slank en Fit in 35 minuten per training met de Milon Cirkel. Ook geschikt voor mensen met fysieke beperkingen!

  Lees meer
 • Tarieven

  Tarieven

  Bij SportZenter Resilience kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling.

  Lees meer
 • Lesrooster

  Lesrooster

  Bekijk hier het Groepslesrooster van SportZenter Resilience

  Lees meer
 • Monique

  "SportZenter Resilience is een hele fijne sportschool waar iedereen zich happy voelt. Jong, oud, dik, dun."

  Monique

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.